bad battery had to drive it.

Wiring, lights, heater controls, anything electrical..

bad battery had to drive it.

Postby Jim100 » Thu Sep 29, 2016 11:34 am

My battery was totally dead (old) when i got back to truck in airport lot. Midnight. The parking guy gave me a jump and the truck ran fine. I would rather have replaced the battery but had to get home. I drove it for an hour . turned it off in my drive and dead of course.
So have I done terrible damage to my alternator and or voltage regulator by driving it?
Jim100
Sweptline.ORG Member
Sweptline.ORG Member
 
Posts: 444
Joined: Sun May 03, 2009 6:16 pm
City: Kalamazoo/MI

Re: bad battery had to drive it.

Postby PwrWgnDrvr » Thu Sep 29, 2016 11:43 am

No, none whatsoever.
PwrWgnDrvr
Sweptline.ORG Pioneer
Sweptline.ORG Pioneer
 
Posts: 5090
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Location: Walnut Creek, CA

Re: bad battery had to drive it.

Postby Jim100 » Thu Sep 29, 2016 11:56 am

ok good! Thank you for help.
jim
Jim100
Sweptline.ORG Member
Sweptline.ORG Member
 
Posts: 444
Joined: Sun May 03, 2009 6:16 pm
City: Kalamazoo/MI

Re: bad battery had to drive it.

Postby Jims68 » Thu Sep 29, 2016 2:52 pm

That's good to know! Although, I can't say as I've ever thought about it before :thinking
Jim

Sweptline Restoration CD page: viewtopic.php?f=30&t=1489
User avatar
Jims68
Sweptline.ORG Pioneer
Sweptline.ORG Pioneer
 
Posts: 2611
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Location: Southern New Jersey
City: Edgewater Park
State: NJ

Re: bad battery had to drive it.

Postby pismopowerwagon » Thu Sep 29, 2016 3:58 pm

Gotta love old trucks, so simple.

Now if that was a new car you might have had to call On Star and dealer to reset your computers, hopefully none of your air bags popped and don't forget to reset your tire monitors, turn your key on off on off ten times with all doors open. :lol:
Andy
http://s827.photobucket.com/user/pismopowerwagon/library/Tank%201971%20Dodge%20Powerwagon%20MoPar?sort=3&page=1
User avatar
pismopowerwagon
Sweptline.ORG Pioneer
Sweptline.ORG Pioneer
 
Posts: 1158
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Location: Pismo Beach , Cal.
City: Pismo Beach ,cal
State: CA


Return to *ELECTRICAL SYSTEM HELP*

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest